Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Юрію Садовському

 

Матеріал подано без змін

 

Юрію Садовському - 70

(З досвіду роботи Обухівської центральної публічної бібліотеки Обухівської міської ради)

 

 17 жовтня  виповнюється 70 років від дня народження  відомому на Обухівщині і за її межами талановитому поету, барду  Юрію Володимировичу Садовському! Обухівська центральна публічна бібліотека  щиро вітає ювіляра.  Хай кожен день  радує тільки хорошими новинами. Хай буде він зігрітий  щастям, любов’ю, теплотою і добром рідних серцю  людей і хороших друзів! Творчого Вам натхнення! 

Юрій Володимирович є автором поетичних збірок: "Дом у обочины" (1993), "Лишь предельное важно" (1996), "Капля" (2000), "Рисунки на песке" (2004), "Возвращение" (2007), "Надежда до востребования" (2009), "Точка росы" (2019) і багатьох пісень. Свої пісні та романси автор виконує сам  під гітару.

Ю. Садовський – лауреат  районної літературної премії ім. А.Малишка, лауреат Всеукраїнського пісенного фестивалю ( де зайняв перше місце за виконання авторської пісні та третє місце, як композитор – аматор), багаторазовий переможець конкурсів бардівських пісень в  Обухові. 

Відомому поету – барду  центральна публічна бібліотека для дорослих присвятила поетичний фуршет «Філософ в душі і лірик в серці», біля якого бібліотечні працівники  знайомлять своїх читачів з літературними  збірками поета та його творчістю. 

Многая літа Вам, пане Юрію!                                                                                                            

Л. Храпач – завідувачка Обухівською центральною публічною 

                     бібліотекою для дорослих Обухівської міської ради