Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Творча зустріч з письменницею Люко Дашвар

 

Матеріал подано без змін

 

Творча зустріч з письменницею Люко Дашвар

(З досвіду роботи  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

В КЗ «Публічна бібліотека» відбулася творча зустріч з сучасною українською письменницею, журналісткою, сценаристкою, володаркою відзнаки «Золотий письменник України» Люко Дашвар.

Всі її романи стали справжньою подією у літературі, вони відзначені багатьма престижними літературними преміями та завоювали глибоку любов читачів. Їх сюжети вражають своєю реалістичністю, приголомшують натхненністю, теплотою і світлом. 

В ході цікавої, душевної зустрічі, сповненої щирого живого спілкування, відбулась презентація нового роману письменниці «Спадок», який був створений після повномасштабного вторгнення росіян та побачив світ у грудні 2023 року. У ньому письменниця висвітлює проблематику сьогодення, коли члени однієї родини розкидані по країнах, між якими виникає ворожнеча. Прихильники творчості літераторки – вишнівчани та гості нашого міста, які з нетерпінням чекали на зустріч з улюбленою авторкою, змогли особисто задати питання про творче становлення письменниці, про реальність історій її книжок та їх майбутнє продовження.

Завершилася цікава, незабутня літературна зустріч-презентація автограф-сесією. Всі охочі змогли отримати автограф від улюбленого автора та зробити фота на пам’ять.

Оксана Бабич,

бібліотекар І категорії відділу обслуговування читачів

 КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради

Бучанського району Київської обл.