Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Світ Обєднує Краса

 

Матеріал подано без змін

 

Світ Обєднує Краса 

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Макарівської селищної ради)

 

Сьогодні в Макарівській дитячій   бібліотеці відбулася цікава зустріч з нашим земляком - талановитим виконавцем своїх авторських пісень ВОЛОДИМИРОМ ХОМЕНКОМ.

Учні 9-А, 9-Г, 8-А, 8-Б класів Макарівського ліцею №1 ( Гуменюк Л.М., Гребенюк О.І., Хоменко К.І., Тюхтій Г.М. ) мали змогу особисто поспілкуватися з Володимиром Костянтиновичем та познайомитись з його творчістю .

Створюючи свої пісні  він закликає пишатися своєю Батьківщиною і робити все для того, щоб вона була кращою, не стояти осторонь, а вболівати за її майбутнє.

33 роки Володимир Хоменко присвятив педагогічній діяльності, працюючи вчителем історії Макарівського ліцею №1.

Його колишні учні із захопленням згадують його цікаві нетрадиційні уроки історії, пов'язані з авторською піснею, яка спонукає до серйозних роздумів про життєві події.

Музика повністю захопила душу і серце Володимира Констянтиновича.

Більше 2000 пісень написано ним, 4 диски пісень побачили світ. Його пісні звучать у виконанні Павла Склярова, Олега Хоменка. 

Володимир Костянтинович зі своїми товаришами - однодумцями виступав з концертами на передовій перед воїнами в Донецькій та Луганській областях , виконуючи свої авторські пісні.

Учні бурхливими оплесками зустрічали кожну пісню Володимира Хоменка.

Сердечно дякуємо  Володимиру Констянтиновичу  за прекрасну зустріч.

Дитяча бібліотека в період війни - це особливе місце, енергетичний простір для дітей, острівець спокою і надії, мирного життя, спільної дії, мрій, планів та зустрічей з цікавими талановитими людьми.

Запрошуємо до бібліотеки!