Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги, що подаровані бібліотеці

 

Матеріал подано без змін

 

Книги, що подаровані бібліотеці

(З досвіду роботи Обухівської центральної публічної бібліотеки Обухівської міської ради)

 

Коли приходять в бібліотеку подружжя Ревів – Олександр Володимирович та Віра Миколаївна, приміщення відразу  наповнюється приємним сміхом і цікавими відгуками про прочитані книги Віри Миколаївни, а дівчата – бібліотекарі розквітають від компліментів  Олександра Володимировича. Щирі, відкриті люди, які завжди підтримують бібліотеку і радіють за наші успіхи.

Олександр Володимирович – автор книг про історію м.Українки «Українка – гордість країни», та історію державного навчального закладу «Професійний ліцей М.Українки» «Наставники і підопічні». Перші екземпляри цих книг подаровані ним бібліотеці. Наразі з-під пера О.Реви вийшли ще 5 збірок поетичного видання : «Слався, рідна Україно», «Солдат Вітчизни», «На шляху долі», «Життєві історії», «Ліричний настрій», які люб’язно  подарував автор бібліотеці. Ми щиро вдячні цій сім’ї  за шану, увагу і підтримку.

Користуючись нагодою хочемо подякувати всім читачам, які подарували книги Обухівській ЦПБ для дорослих і сподіваємось, що ця традиція буде продовжена.

Л. Храпач – завідувачка Обухівською центральною публічною 

                     бібліотекою для дорослих Обухівської міської ради