Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Обухівська громада напередодні Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні - з досвіду роботи Обухівської ЦПБ

 

Обухівська громада напередодні Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні 

(З досвіду роботи Обухівської ЦПБ)

 

22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Друга світова війна 1939-1945 рр. була найруйнівнішою та найкровопролитнішою трагедією за всю історію людства. Людські втрати в цій війні перевищили втрати Першої світової у п'ять разів і становили, за різними оцінками, - від 50 до 85 мільонів людей. Саме як страшну трагедію її пам'ятають і згадують в усьому світі.

Вже в наш час триває війна не менш жахлива, ворог так само підступний та жорстокий. У ХХІ столітті відбувається невимовний жах історії людства. Вшановуємо пам'ять жертв сьогодення, пам'ять загиблих героїв. Молимося за Україну, її захисників, майбутню перемогу!

На світлинах : Вшанування пам'яті загиблих героїв в Другій світовій та російсько-українській війні, що досі триває; зали Обухівського краєзнавчого музею, викладки бібліотек Обухівської громади, зокрема - Обухівської ЦПБ, Обухівських бібліотек мікрорайонів Яблуневий, Піщана.