Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

PROFIхабОбериПрофесіюСвоєїМрії

 

PROFIхабОбериПрофесіюСвоєїМрії

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Макарівської селищної ради)

 

29 травня в Макарівській дитячій бібліотеці, в нашому PROFIхабі «Обери професію своєї мрії» в рамках міжнародного проєкту «Бібліотека-місце сили!» відбулася неймовірно тепла, цікава зустріч з Софією Гарамітою -керівником дівочого фолькльорного гурту «Folk Ruzha» випускницею 9-Б класу Макарівського ліцею №1, присвячена актуальній темі вибору майбутньої професії. Адже вибір професії - це важливий етап у житті кожної молодої людини, оскільки від нього залежить задоволення від роботи, успішність та професійний успіх.

Учні 8-А, 8-Г класів Макарівського ліцею №1 (класні керівники Гуменюк Л.М., Гребенюк О І.) слухали розповідь Софії про її захоплення співом, народним фолькльором, про успіхи та невдачі на шляху до  омріяної мети.

Софія - цікавий оповідач та співрозмовник, українка, яка  вивчає та шанує традиції рідного краю, вважає їх найкращими  у світі. Вона цікавий оповідач та співрозмовник.

Юний керівник  та учасники фолькльорного гурту мають великий запал творчої енергії, вони вкладають душу в улюблену справу,  дарують свій талант, щирі емоції, вогонь свого серця глядачам. Беруть участь в багатьох фестивалях, часто виступають  в Національному музеї народного побуту та архітектури в Пирогово, багато працюють  над собою  і  добре знають, яку вибрати професію, як стати успішними та реалізувати себе в житті.

Дякуємо Софії Гараміті, Діані Омельченко, Ірині та  Єві Мудрик  за надзвичайно цікаву зустріч.