Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Уклін та шана матерям мужніх захисників України

 

Матеріал подано без змін

 

«Уклін та шана матерям мужніх захисників України» 

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанськогог району Київської області)

 

11 травня у приміщенні КЗ "Публічна бібліотека" Вишневої міської ради відбувся захід, присвячений матерям загиблих захисників та захисниць України ««Уклін та шана матерям мужніх захисників України»

День Матері! Це найпрекрасніший день у році, оскільки він символізує материнське тепло та ніжність. В цей день низько вклоняємось і дякуємо всім мамам за їх мудрість, витримку та розуміння. Але багато матерів нашої країни зустрічають цей день зі сльозами на очах, адже їхні сини та доньки вже ніколи не стануть на батьківський поріг та не скажуть слово "мама". Вони героїчно загинули, виборюючи свободу українського народу.

КУ "Вишнівський центр реабілітації та допомоги учасникам бойових дій" під керівництвом директора Людмили Швачко, учасник бойових дій Вячеслав Харченко та ансамбль "Вишнівчанка", привітали матерів Героїв нашої громади, які віддали найцінніше - своє життя, за майбутнє нашої України, за світле і мирне життя наших дітей.

Присутні схилити голови в пам'ять про загиблих, а також перед силою та витримкою матерів полеглих захисників.

Кожна мама — найкраща. Низький уклін всім матерям, чиї діти стали на захист України. Божого Благословення вам. Своїх Героїв дочекайтесь з перемогою!

Оксана Бабич, бібліотекар І категорії відділу

обслуговування читачів

КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської

ради, Бучанського району Київської обл.