Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Невтомні материні руки

 

Матеріал подано без змін

 

Невтомні материні руки 

(з досвіду роботи філії №15 Ставівська сільська бібліотека Публічної  бібліотеки відділу культури Кагарлицької міської ради )

 

 

В останній місяць весни, у травні, коли природа - Мати виряджає свою доню - Землю у дорогу життя, праці і радості, Україна відзначає надзвичайно світле свято - День матері.   Матір - продовжувачку роду шанували у всі часи.

Свято Дня матері в Україні  відзначається з 1999 року кожної другої неділі травня.

«Хай сяє сонцем в серці слово «мати» - таке незгасне, вічне і святе» - на таку тему відбулося засідання клубу «Розрада». На засідання були запрошені наші невтомні жінки - трудівниці, які на сьогодні у сільському будинку культури зв'язали більше 400 маскувальних сіток для захисту воїнів і техніки ЗСУ. У більшості із присутніх матерів хтось із найрідніших  сьогодні захищає територіальну цілісність і суверенітет України.

 Гімназисти 1-го класу вчитель Людмила Анкуца) та гімназисти 6-го класу (вчитель Юлії Яценко) Ставівського ліцею  привітали  членів клубу літературно – музичною композицією. Твори українських поетів декламували користувачі бібліотеки Галина Загородня та Олена Глобенко. Також звучали фонограми пісень про маму, найріднішу і найближчу людину для кожного з нас.

З  щирими вітальними словами до присутніх звернувся староста села Володимир Михайленко та подарував торт. 

Дякую всім жінкам – матерям і колегам працівникам культури за постійну співпрацю!

Тримаймо стрій! Разом до Перемоги! 

Ольга Васильчук, 

бібліотекар I категорії філії №15

 Ставівська сільська бібліотека

Публічної бібліотеки відділу культури

 Кагарлицької міської ради