Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Один день діяльності Баришівської бібліотеки для дітей

 

Матеріал подано без змін

 

Один день діяльності Баришівської бібліотеки для дітей

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

2 травня 2023 року

Зранку, у читальній залі Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради  проведено інформаційно – бібліографічне заняття на тему :«Енциклопедії для дітей », для читачів-учнів 2-Б класу Баришівський ліцей імені Миколи Зерова класовод Олена Кульга. До речі,  дітки прийшли з квітами і підняли нам настрій на весь день!         

Потім був цікавий майстер-клас в «Освітньому просторі» на базі Баришівського культурно-мистецького центру, на який ми завітали разом з вчителем Марією Дяченко і учнями 4-А класу опорного закладу освіти «Баришівський ліцей» Баришівської селищної ради. Фасилітатор Світлана вчила нас робити чудові квіти. Навчилися робити і взяли собі на замітку,  для оформлення інтер`єру нашої  книгозбірні.       

А ще до бібліотеки завітали читачі-учні 3-Б класу опорного закладу освіти «Баришівський ліцей» Баришівської селищної ради разом з вчителем Тетяною Кощій. Діти читали обрані книги і робили опис прочитаного.

Провідний бібліотекар

Баришівської бібліотеки для дітей

Юлія Гранько