Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Історичний онлайн-хронограф «За Україну, за її долю стояв Майдан»

 

Матеріал поданий без змін

 

Вільні творити майбутнє

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

21 листопада 2021 року Україна відзначає День гідності та свободи. Це свято встановлене на честь  подій Помаранчевої революції та Євромайдану.  Воно прославляє волелюбність і мужність нашого народу, прагнення до демократії, вшановує національні інтереси держави і права людини. 

В читальній залі Баришівської центральної бібліотеки для дорослих оформлена книжково-ілюстративна виставка-пам’ять «Пам’ять Героїв Майдану», де представлені документальні та художні твори, присвячені Помаранчевій революції та Євромайдану 2013-2014 років.

Бібліотечні працівники Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради  провели  історичний онлайн-хронограф «За Україну, за її долю стояв Майдан»#Героїсереднас ).

 В своїх публікаціях та відеопрезентаціях  вони ще раз пригадали  події, які стверджують, що український народ нескорений,  і має право  і свій вибір творити майбутнє. "Вільні творити майбутнє" – під цим гаслом проходять заходи до Дня гідності і свободи у цьому році.

 

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко