Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Вплив фольклору та етнографічних знань на формування світогляду дитини»

 18 квітня 2018 року КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей"» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) провів Методичний день за темою:  «Вплив фольклору та  етнографічних знань на формування світогляду дитини» для вихователів дошкільних закладів м. Києва та Київської області, які є студентами-заочниками Київського університету  імені Бориса Грінченка. (програма додається)

  Програмі Методичного дня передувала змістовна  лекція   доктора педагогічних наук, доцента Київського університету ім. Б. Грінченка Н. І. Богданець-Білоскаленко.

    В рамках Методичного дня учасники семінару ознайомились з літературою для дошкільників київської поетеси, що пише для дітей, Емми Зарембо (видавництво: ПП «І. І. Присяжнюк»), консультацією-відеопрезентацією «Популяризація етнографічних знань в бібліотеці» та переглянули, підготовлену спеціалістами бібліотеки, мультимедійну книгу «Український фольклор як феномен світової культури».

    Під час Методичного дня відбувся обмін думками стосовно розвитку сучасної дитини та значенні в її житті позашкільних закладів, якими є дитячі садочки та бібліотеки.