Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День професійного спілкування

28 квітня 2017 року КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» провела День професійного спілкування для спеціалістів районної бібліотеки для дітей (м. Боярка) Києво-Святошинської РЦБС (директор: Гулєвата Н.В.) Київської області, в якому взяли участь її завідувач Брензей Ганна Олександрівна та бібліотекар І-ї категорії відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 класів цієї бібліотеки Жук Ніна Степанівна.

Колеги з Києво-Святошинської РЦБС протягом робочого дня працювали на робочих місцях в провідних відділах бібліотеки і отримували грунтовні консультації та суттєві методичні і практичні поради стосовно автоматизованих бібліотечних процесів, користуванні інтернетом в бібліотечно-професійній і читацькій потребі, а також з усіх актуальних питань бібліотечно-інформаційного обслуговування читачів-дітей різних вікових категорій, вчителів, вихователів, батьків та інших спеціалістів, що працюють з дітьми.

Треба відзначити високий професіоналізм, допитливість і бажання працювати по-сучасному наших колег з Києво-Святошинської РЦБС п.п.Брензей Г.О. та Жук Н.С.

Плідної праці, творчих успіхів, радісних свят бажає всім колектив КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей"!