Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Екскурсія бібліотекою

03 жовтня двері Київської обласної бібліотеки для дітей гостинно були відчинені для дітей 5-х класів технологічного ліцею, що розміщений на мікромасиві Русанівка.

Учні ліцею перший раз опинилися в справжній бібліотеці – все цікаво: екскурсія відділами, відео розповідь про Київську Венецію – Русанівку і, найцікавіше – подорож в далеку історію створення першої дитячої бібліотеки в Європі – Київської обласної бібліотеки для дітей.

Цікава зустріч, невимушене спілкування, корисна інформація – результат нашого заходу, а головне надбання – бажання у ліцеїстів відвідувати Київську обласну бібліотеку для дітей і отримувати змістовні інформаційні послуги.

В цей же день 03.10.2016 до Київської обласної бібліотеки для дітей завітали наші постійні користувачі - учні 9-го класу технологічного ліцею, на захід присвячений життю і творчості Івана Котляревського.

По сторінках творів «Енеїда», «Наталка Полтавка», «Москаль-Чарівник» подорожували діти за допомогою мультимедійних засобів. Відео матеріал надав заходу імпульсивності, образності та глибшої обізнаності з творами українського письменника Івана Котляревського.