Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Презентація книги «Стратегія протистояння»

У Київській обласній бібліотеці для дітей, за підтримки Київської обласної військової адміністрації, Київської обласної ради та Департаменту культури та туризму КОВА, відбулася знакова подія — презентація книги «Стратегія протистояння». На заході були присутні поважні гості, серед яких:

 

Тетяна Семенова – заступник голови Київської обласної ради

Жанна Осипенко – заступник голови Київської обласної державної адміністрації

Євгеній Самойленко – т.в.о. директора Департаменту культури та туризму Київської обласної державної адміністрації

Анна Куценко – радник патронатної служби голови КОДА

 

Презентація також відбулася за участі директорів бібліотек області та діячів культури. Автор книги, полковник ЗСУ та військовий кореспондент Євген Силкін, а також генерал-лейтенант Сергій Наєв розповіли про зміст видання. Книга, видана за сприяння Українського інституту книги, охоплює героїчні перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну та п'ять стратегічних завдань, які стали вирішальними для оборони країни.

 

Генерал Наєв, Герой України та колишній командувач Об'єднаних сил, поділився особистими історіями про ключові рішення, що змінили хід війни. Він наголосив на професіоналізмі українських військових, які, незважаючи на важкі умови, відважно боронили свою землю. 

 

Книга сповнена аналітики, історій військових і розвідників, а також фактів про підтримку України Заходом у перші місяці війни. Вона присвячена українським героям, які віддали своє життя за свободу країни, і є важливим внеском у збереження історичної пам'яті.

 

Цей твір видавництва «Саміт-Книга» вже доступний у бібліотеках Київщини, і всі охочі можуть ознайомитися з унікальним поглядом на події, які вплинули на долю нашої держави.