Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» – Мілвей Алекс «Готель Фламінго»

 

Пропонуємо вашій увазі огляд книг Серії «Готель Фламінго», який захоплює із перших сторінок і нараз підносить настрій! У ній на читача чекають зворушливі та дотепні історії про пригоди Ганни та її команди, які навчать доброти, дружби, хоробрості, уміння не здаватися та інших важливих речей. А погляньте лише на ці милі та кумедні ілюстрації! Письменник Алекс Мілвей назвав цю книгу «сонячним світлом на полиці» − і це найкраще описує ті теплі емоції, які огорнуть вас після прочитання «Готелю Фламінго».

 

Мілвей, А. Готель «Фламінго» / Алекс Мілвей ; пер. з англ. К. Головастикова ; худож. А. Мілвей. − Харків : Видавництво «Ранок», 2021. – 192 с. : іл. 

Ласкаво просимо до найсонячнішого готелю міста! Ганна – нова власниця готелю «Фламінго», і життя робить їй виклик. Готель, що колись був величним, тепер занепадає. Ганна повинна повернути йому колишню славу, і зробити все, аби кожна тварина, велика чи мала, почувалася тут, як удома...

 

 

 

Мілвей, А. Готель «Фламінго». Відпустка у спеку / Алекс Мілвей ; пер. з англ. К. Головастикова ; худож. А. Мілвей. – Харків : Видавництво «Ранок», 2021. − 192 с. : іл. 

На Бульварі Тварин спекотне літо – і готель «Фламінго» вирує від хвилювання. Король та Королева пінгвінів мешкатимуть у готелі! Давно у «Фламінго» не було королівських гостей, тож юній Ганні та її команді потрібно ретельно підготуватися і багато чого зробити. Та доглядати за пінгвінами в таку спеку – завдання не з легких…

 

 

 

Мілвей, А. Готель «Фламінго». Карнавальна витівка / Алекс Мілвей ; пер. з англ. К. Головастикова ; худож. А. Мілвей. – Харків : Видавництво «Ранок», 2021. − 192 с. : іл.

На Бульварі Тварин карнавал! І готель «Фламінго» теж ладен приєднатися до вечірки! Однак юна Ганна та її команда змушені припинити підготовку, коли в них оселяються «Нічні тварини» – найкрутіший рок-гурт на планеті! Чи зможе Ганна догодити кожному гостю і водночас затьмарити всіх своїм виступом на карнавалі?

 

 

 

Мілвей, А. Готель «Фламінго». Приголомшливий бенкет / Алекс Мілвей ; пер. з англ. К. Головастикова ; худож. А. Мілвей. − Харків : Вид-во «Ранок», 2021. – 192 с. : іл. 

На Бульварі Тварин нарешті тане сніг після довгої, спокійної зими. Юній Гані потрібен новий план, щоб готель знову процвітав. А що є такого в готелі «Фламінго», чого немає в решти? Безсумнівно, це найкращий шеф-кухарів міста – мадам Ле Хрю! Час влаштувати битву шеф-кухарів і такий приголомшливий бенкет, якого у «Фламінго» ще ніколи не бачили…