Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - «Яскраво та цікаво!»

 

Хороша книга – яскравіше зірки сяє

 

Сьогодні в нашій добірці літератури книги американської письменниці Енн Брешерс.

Енн Брешерс – американська письменниця, що спеціалізується в основному на молодіжній літературі. Вона стала добре відомою у всьому світі завдяки серії книг «Союз Чарівні Штани» («The Sisterhood of the Traveling Pants») Народилася Енн 30 липня 1967 року в Олександрії, Вірджинія і виросла в Чейва Чейз, Меріленд. Енн виховувалася в дружній родині разом з трьома братами. Вчилася в Sidwell Friends School у Вашингтоні. Після закінчення Коледжу Barnard (частина Колумбійського університету в Нью-Йорку), де вона вивчала філософію, Брешерс якийсь час працювала редактором в фірмі 17th Street Productions. 17th Street була поглинена більшою компанією Alloy Entertainment. Після цього Брешерс періодично працювала і для Alloy. У 2000 Енн залишила цю компанію і приступила до роботи над своєю першою книгою «Союз Чарівні Штани». Надрукована в 2001, книга моментально стала міжнародним бестселером. Продовження історії про чотирьох вірних подруг не змусило себе довго чекати: протягом п'яти наступних років з'явилися ще чотири книги, остання з яких, «Forever in Blue», була випущена в січні 2007 року.

 

Брашарес Е. Товариство мандрівних Джинсів : Перше літо Товариства / Енн Брашарес ; пер. з англ. Г. Яновської ; худ. Н. Гордієнко. − Харків : Ранок, 2006. – 320 с.

Історія чотирьох близьких подруг, найважливішого літа в їхньому житті, коли вони вперше розїжджалися в різні боки, а також чарівних Джинсів − талісмана, що їх об'єднує. Ця книга сповнена блискучим святом життя, веселощами, коханням.

 

 

 

 

 

Брашарес  Е. Дівчата в Джинсах шукають кохання : Друге літо Товариства / Енн Брашарес ; пер. з англ. Г. Яновської ; худ. Н. Гордієнко. − Харків : Ранок, 2006. – 320 с.

Що ж принесе Товариству Мандрівних Джинсів друге літо? А воно буде сповнене драматичних подій, краси та радощів життя.

Приємні зустрічі, неочікувані подарунки долі, кохання, плітки, ох скільки ж багато чекає на дівчат.

 

 

 

 

Брашарес Е. Доросле життя дівчат у Джинсах : Третє літо Товариства / Енн Брашарес ; пер. з англ. О. Шапошнікової ; худож. Н. Гордієнко. − Харків : Ранок, 2006. – 320 с.

От і настало третє літо дівчат. Члени Товариства Мандрівних Джинсів закінчують школу та проводять останнє літо перед вступом до коледжу, пізнаючи життя й самих себе.

Подруги подорослішали, змінився світогляд, з’явились нові цілі та нові прагнення. Це літо принесе їм ще більше цікавого.