Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - «Круті тваринки!»

 

Гарна книга − кращий друг

 

Пропонуємо вашій увазі добірку літератури - «Круті тваринки!» 

Чарівні ведмедики із книг Марії Джиралдо «Тедді. День пригод», Євгенії Завалій «Місія «Порятунок»: ведмеді», Бо Татусі «Де народжуються плюшеві ведмедики?» подарують вам багато цікавих історій та захопливих подорожей.

Приємного читання!

 

Джиралдо М.  Тедді. День пригод / Марія Джиралдо ; пер. з італ. О. Ларікова ; худож.: А. Греппі, М. К. Ді Дженова. – Харків : Віват, 2020. − 79 с. : іл. 

Тедді − дуже добрий маленький ведмедик. Він обожнює гуляти й гратися, а ще з ним повсякчас трапляється чимало пригод. Разом із Тедді малюки дізнаються, як поводитися під час прогулянки і що слід робити, коли захворів або загубив улюблену іграшку. Ведмедик Тедді навчить дітей бути чемними, слухатися батьків і радіти кожному дню, який обіцяє силу-силенну пригод і відкриттів.

 

 

Завалій Є. Місія «Порятунок»: ведмеді  : повість / Євгенія Завалій ; худож. М. Шевченко. − Львів : Видавництво Старого Лева, 2021. – 60 с. : іл. 

Маленьку ведмедицю Христю ловлять у лісі і змушують працювати в мандрівному цирку. Щоб Христя танцювала, її ставлять на гарячу платформу, тож вона змушена перебирати лапами під музику. Дресирувальник – жорстокий чоловік, він погрожує не дати ведмедиці їсти та часто б’є її, коли вона відмовляється танцювати. На щастя, до цирку приходять зоозахисники і звільняють тварин з жахливих умов. Христя потрапляє у притулок, де інші ведмеді, яких визволили з неволі, розповідають їй свої сумні ­історії. Багато хто з них уже не здатен повернутися до життя в дикій природі. Але це не про Христю. Адже в Карпатах її чекають мама і брат…

 

Татуся Б. Де народжуються плюшеві ведмедики? / Бо Татуся ; худож. С. Балух.– Харків : Віват, 2018. − 48 с. : іл.

В книзі «Де народжуються плюшеві ведмедики?» розповідається про маленьку дівчинку, якій дуже захотілося плюшевого ведмедика. От вона і запитала маму, де народжуються плюшеві ведмедики. І так почалась історія про подорож до чарівної майстерні де тітуся Натуся шила плюшеві іграшки. Дівчинка Владуся познайомилася з неймовірно цікавими і гарними іграшковими тваринками.