Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - «Креативна кар’єра»

 

Сьогодні в нашій добірці літератури книги зі світу ілюстрації.

Графічний дизайн та ілюстрація – це дві взаємодоповнюючі сфери, які разом створюють потужний інструмент для візуалізації ідей та розповіді історій. Співпраця графічних дизайнерів та ілюстраторів може дати приголомшливі результати, створюючи візуально привабливі та змістовні роботи.

Книги Дерека Бразелла «Як стати успішним ілюстратором» та» Основи. Графічний дизайн 01: Підхід і мова» Гевіна Емброуз  відкриють для Вас багато цікавого та корисного!

 

Бразелл Д. Як стати успішним ілюстратором / Дерек Бразелл, Джо Девіс; пер. Л. Базь, Т. Кривов’яз. – Київ: ArtHuss, 2018. – 208с. (Креативна кар’єра)

Творчі люди цінують свободу, а сучасні технології забезпечують найширші можливості для дистанційної роботи та всіляко сприяють кар’єрі незалежного митця. Дерек Бразелл та Джо Девіс створили покрокову інструкцію для тих художників-ілюстраторів, хто хоче перетворити свою пристрасть на бізнес. Як обрати галузь і знайти своє місце на ринку? Як привабити замовників і відстояти свої права? Як давати собі раду з часом і фінансами? Які навички слід засвоїти насамперед і що робити, аби не відстати від часу? Практичні поради та яскраві приклади з кар’єри відомих майстрів ілюстрації допоможуть початківцям зробити перший крок і стануть корисним довідником для професіоналів.

 

Емброуз Г Основи. Графічний дизайн 01: Підхід і мова / Гевін Емброуз, Найджел Оно-Біллсон; пер. Л. Базь. – Київ: ArtHuss, 2019. – 192 с. (Креативна кар’єра)

 

Коли ми наважуємося нарешті втілити свою мрію в життя, завжди постає питання «З чого почати?». Навіть люди найвільніших і найнатхненніших професій на старті дуже потребують підтримки й допомоги досвідчених колег і наставників. Ґевін Емброуз і Найджел Оно-Біллсон запропонували для початківців у царині графічного дизайну помічний, дружній і яскравий путівник у професію.Перша книга з цієї серії допоможе ознайомитися з фаховим словником та інструментарієм, надасть практичні підказки щодо роботи з ідеями та реалізації задуму, навчить працювати з брифом і оформлювати результат своєї творчості відповідно до стандартів. А стислий історичний екскурс і чудові зразки робіт сучасних дизайнерів дають можливість зрозуміти загальний контекст розвитку галузі.