Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» – «Віршики читай!»

 

Книга не пряник, 

а дітей до себе манить

 

Пропонуємо вашій увазі добірку сучасних, смішних та яскравих книг для малечі «Віршики читай!», які зацікавлять кожну дитину.

 

Бедрик, Юрій. Хвостаті вірші : збірка віршів / Ю. Бедрик ; худож. О. Квітка. – Харків : ВД " Школа", 2022. − 72 с. : іл.  

Ця книжка містить сучасні, дотепні, чудові вірші, які зацікавлять кожну дитину. Ще б пак, адже в них розповідається про тьотю Бегемотю, їжачків-бурундучків, слоника-школярика, про тигрові шкарпетки, замріяних котів та ще багато про кого. У такій кумедній компаніх точно буде весело!

 

 

 

Дерманський, Сашко. Чудернацькі вірші / С. Дерманський ; худож. С. Ю. Медведєва. – Харків : Юнісофт, 2020. − 64 с. : іл.

У цій книзі на юних читачів чекають теплі, смішні та зворушливі історії, майстерно заримовані Сашком Дерманським. Він найкраще знає, як передати дітям настрій веселих дотепів і розповість про ледачого крокодила та малих піратів, зaйчeняткa Дoвгoвуxoкуцoxвocтикa, собаку-барабаку та інших.

 

 

 

 

Найкращі вірші до свят / уклад. Г. В. Матвєєва ; худож. О. Семякін ; пер. з рос. В. Верховня. – 2-ге видання. − Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2017. – 64 с. : іл.

Дітям 2–5 років. Веселі, цікаві, мелодійні вірші для дітей. Тут малята знайдуть віршики про день народження, Новий рік, День святого Миколая, Різдво, а також для свят в дитячому садочку, Дня знань тощо. До збірки увійшли твори Я. Щоголіва, Р. Завадовича, М. Підгірянки та ін.