Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - «Письменники-дітям»

 

Сьогодні пропонуємо вашій увазі огляд книг під назвою «Письменники-дітям» в яких ви знайдете найліпше, що було колись написано для дітей. Ці казки, оповідання, вірші, пісеньки, байки ніколи не застаріють і не вийдуть із моди. Їх нам читали у дитинстві мами і бабусі. Читали із задоволенням, бо ці книги із їхнього дитинства також.

Читайте дитині частіше, плекайте в ній любов до рідної землі і людей, що на ній живуть, до живої природи і батьківської мови. 

Виховуйте вашого маленького читача на кращих зразках дитячої літератури. Приємного читання!

 

 

Диво у долоньках : казки, оповідання та віршики / худож. А. В. Крутик. – Харків : Ранок, 2014. − 60 с. : іл.

У книжці зібрані кращі твори українських письменників, які побачили світ на сторінках журналу «Малятко»: цікаві казочки, повчальні оповідання, віршики, що легко запам'ятовуються. 

 

 

 

Жовтий гостинець : казки, оповідання та віршики / худож. А. В. Крутик. − Харків : Ранок, 2014. – 60 с. : іл

«Жовнтий гостинець» - ще одне неймовірне зібрання дитячих казок від українських авторів. Кожна казочка залишить приємне відчуття доброти, гармонії та любові.

 

 

 

Ключ від королівства : вірші та казки / худож. О. І. Курдюмова ; пер. укр. В.  Верховень. – Харків : Ранок, 2014. − 60 с. : іл.

Потрапити в Королівство легко. Піти мандрувати дорогами, захищаючи себе й супутників від небезпек, – просто. Повернутися додому – лише один крок. Часом лише один крок відокремлює зраду від помилки, вірність від боягузтва, стриманість від байдужості, а сумнів від заздрості. Один крок до трону. Який крок зробиш ти?