Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» – пригоди звірят

 

«Гарна книга подібна до айсбергу, сім восьмих якого приховано під водою» 

Е. Гемінгвей

 

 

Сьогоднішня наша добірка літератури познайомить вас з книгою «Історія Чаросвіту: Ніч Народження. Баранчик Ву» Олексія Зоредара, з неймовірним мишенятком Десперо з книги «Пригоди мишеняти Десперо, а точніше - Історія про мишеня, принцесу, трохи супу та котушку ниток» Кейт ДіКамілло та книга «Єнотик Бо і повітряна куля» Ірини Лазуткіної точно не залишать вас байдужими.

Приємного читання!

 

Зоредар, О. Історія Чаросвіту: Ніч Народження. Баранчик Ву / Олексій Зоредар, Алла Колбовська ; худож.: А. Попп, Г. Остапчук, Л. Боднарська. – Київ : Фенікс, 2018. – 84 с.

Книга познайомить вас з допитливим баранчиком Ву, яки любить пізнавати і досліджувати світ. 

 

 

 

ДіКамілло, К. Пригоди мишеняти Десперо, а точніше - Історія про мишеня, принцесу, трохи супу та котушку ниток  / Кейт ДіКамілло ; пер. з англ. В. Панченко ; худож. І. Олейніков. – Київ : РІДНА МОВА, 2018. – 208 с. 

У мишачому сімействі, що живе в старовинному королівському замку, народилося мишеня на ім’я Десперо. На відміну від своїх родичів, він мав хоробре і шляхетне серце, а ще любив читати і слухати музику. Якось він побачив принцесу Горошинку і закохався в неї. А коли підступні щури хитрістю заманили принцесу в похмуре підземелля, Десперо, немов лицар в осяйних обладунках, урятував її від неминучої загибелі.

     

 

Лазуткіна, І. Єнотик Бо і повітряна куля  / Ірина Лазуткіна ; худож. Р. Попський. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2019. – 104 с.

Ви колись малювали свою мрію? А от Єнотик Бо, який мріяв навчитися літати на повітряній кулі, її намалював! Велетенську повітряну кулю, якою він керує сам, а з його наплічника визирає кротик Ом. Чи встигнуть друзі повернутися до початку «Монгольф’єрії», чи пробачить єнотикові вчитель Ас, чи вдасться Бо подарувати рожеву хмаринку подрузі Аї? Читайте про захопливі пригоди повітроплавців і дізнаєтеся про все.