Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Допомога

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», спільно з БФ «Волонтерський центр», Тетяною Самойленко, за активної підтримки громади житлового масиву Русанівка в м. Києві, надали допомогу сім’ям з дітками Київської області, які постраждали через бойові дії в наслідок російської військової агресії проти України.

В кінці травня Бібліотека провела благодійний аукціон виробів hand made «Веселка», на якому, завдяки активності Русанівської громади, було зібрано 8 тис. грн. Спільно з депутатом Київської обласної ради Тетяною Самойленко дізнались побажання та потреби дітей, які постраждали через бойові дії в Київській області, закупили необхідні товари. А ще, завдяки акції «Рухай речами…», Бібліотека зібрала дитячі речі, іграшки та ін. Також, Бібліотека не змогла залишити діточок без книжок, тож Бишівська громада отримала сьогодні невеличке книжкове поповнення, що безсумнівно принесе радість, оскільки приміщення сільської бібліотеки було зруйноване рашистською ракетою.

20 липня 2022 року, Смисловська Людмила Віталіївна - в. о. директора КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», Алексєєва Олена - провідний бібліотекар, відвідали села Бишів та Ясногорівка, де разом з Тетяною Самойленко, Ігорем Мадяром, БФ «Волонтерський центр» особисто передали набори для діток.

Щиро вдячні всім в цьому довгому ланцюжку благодійників, кожен зробив важливу справу доброчинності та поділився своїм теплом!