Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» вітає з Міжнародним днем сім'ї!

Якщо взяти любов та вірність, до них додати взаємоповагу та почуття ніжності, турботу та взаєморозуміння, вміння прощати, але й не ображати (!) і все це помножити на роки то вийде - Родина!

15 травня світ відзначає Міжнародний день сім’ї. Це чудовий привід зібратися всією родиною за смачною вечерею, або обідом, зателефонувати своїм близьким та рідним, що живуть в інших містах, країнах, сказати їм теплі слова та виказати свою любов і підтримку, подякувати за всі світлі події та миті, які взаємно дарували один одному протягом життя. 

У цей трагічний період, який  зараз проживає Україна і кожен із нас, прояви щирої уваги, взаємодопомоги, теплих почуттів та щирої підтримки мають особливу важливість та неймовірну цінність для кожного з нас.

Ще один чудовий спосіб проведення часу зі своєю родиною - це сімейні читання. Тільки уявіть, як це приємно після смачного застілля у теплому родинному колі, зручно розташувавшись на подушках, обійняти своїх діток, своїх коханих, відкрити цікаву книжку та почати подорож у невідому затишну сімейну історію.

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» підготувала добірку саме таких теплих історій, які допоможуть вам створити затишну атмосферу та проявити свої найтепліші, найсвітліші почуття один до одного. Присвятіть цей день своїй родині, своїй сім’ї і подаруйте особливу увагу й сердечне тепло своїм дітям.