Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Святкова майстерня флікерів у бібліотеці-філії №1 для дітей

 

Матеріал подано без змін

 

Святкова майстерня флікерів у бібліотеці-філії №1 для дітей 

(З досвіду роботи КЗ БМР Білоцерківської ЦБС ім. П. Красножона)

 

За ініціативи громадської організації родин загиблих захисників Білоцерківщини «Небесні Янголи» та за сприяння управління культури і туризму Білоцерківської міської ради в бібліотеці-філії №1 для дітей за участі патрульних поліцейських міста відбулася акція «Святкова майстерня флікерів».

Для привернення уваги дітей до їхньої особистої безпеки інспекторка групи зв’язків з громадськістю полку патрульної поліції в місті Біла Церква та Білоцерківському районі, сержантка поліції Аліна Довжик провела бесіду щодо важливості дотримань правил дорожнього руху та наголосила на особливій уважності на дорозі в темну пору доби.

Також пані Аліна порадила носити світловідбиваючі елементи, адже вони потрібні, щоб бути помітними в темряві, та запропонувала виготовити їх власноруч.

Учасники акції охоче взялися до роботи – майстрували флікери найрізноманітнішої форми: сердечка, зірочки, прапорці, браслети…

Задоволені своїми витворами, дітлахи разом з поліцейськими рушили до патрульної машини, де мали змогу і посидіти, і посигналити, і зробити омріяне фото. Дякуємо працівникам патрульної поліції за цікавий, корисний захід! 

Тетяна Качанова