Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотека - місце сили - з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Макарівської селищної ради

 

Матеріал подано без змін

 

Бібліотека - місце сили

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Макарівської селищної ради)

 

Головним атрибутом Різдвяних свят та Нового року є красуня - ялинка, яку можна не лише придбати на базарі, але й виготовити своїми руками. Саме цьому й училися учні 3-Г класу Макарівського ліцею № 1 (вчитель Васильчук І. І.) під час майстер - класу «Ялинка із цукерок», який проходив в дитячій бібліотеці. Діти мали можливість завдяки цікавій презентації та докладним рекомендаціям ознайомитися з виготовленням новорічних солодких ялиночок. Вони не лише засвоїли практичні навички, показали свої творчі здібності, а й втілили їх у справжнє новорічне диво – власноруч зроблену ялинку із цукерок. Кожна ялинка була яскравою, неповторною, оригінальною, викликала щасливі посмішки оточуючих.

Інтересною та пізнавальною для учнів стала цікава гра на прищіпках «Безпечні зимові канікули», під час якої вони з великим захопленням обговорювали теми: небезпеки під час зимових канікул, як бути обережним на канікулах та як зробити безпечним для себе Новий рік.

В теплій домашній атмосфері дітки із задоволенням ділилися враженнями, яку роль в їхньому житті відіграють книги, про що вони люблять читати.

Щирі посмішки дітей, слова вдячності та їхні радісні оченята свідчили про те, що Бібліотека це - місце сили, спілкування, натхнення, цікавих зустрічей та подій, особливо в час постійних повітряних тривог.

ЧИТАЄМО - ПЕРЕМОГУ НАБЛИЖАЄМО!