Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Різдвяно-новорічні майстер-класи у бібліотеці

 

Матеріал подано без змін

 

 

Різдвяно-новорічні майстер-класи у бібліотеці

(З досвіду роботи сільської бібліотеки Чабанівської селищної ради, Фастівського району, Київської області)

 

Напередодні Різдвяних свят в сільській бібліотеці відбулися святкові майстер-класи по виготовленню паперового різдвяного декору «Різдвяний Янгол», який  провела Світлана Суниця для маленьких читачів бібліотеки та цікавий майстер-клас «Ідеї святкового декору», який провели на черговому засіданні мовного клубу «Мова єднання» разом з Оленою Рудоман. В процесі роботи діти отримали багато позитивних емоцій та радості від того, що, зроблений своїми руками різдвяний янгол своїми ніжними крильцями буде оберігати їх від зла і темряви впродовж усього року. Адже,  різдвяний янгол власноруч - це не просто виріб, а справжній оберіг, який варто подарувати своїм друзям і рідним. Різдвяний янгол - важливий персонаж кожної святкової історії та відмінна прикраса в різдвяно-новорічний час. Янгол символізує тепло і доброту, з якою сім'я повинна зустрічати  Різдвяні свята.

А, ялинкові дерев'яні прикраси, розмальовані дітьми акриловими фарбами, будуть, по-справжньому, неординарними, а головне — натуральними і екологічно чистими подарунками. 

 

Дані майстер-класи у бібліотеці — це унікальний простір, де кожен мав можливість поринути у святкову атмосферу та проявити приховані таланти. Створені власними руками маленькі шедеврики пробуджують бажання в дітей творити прекрасне!

                                                                                                                                                                                                          Завідувачка сільської бібліотеки

Чабанівської селищної ради

Фастівського району

Київської області 

Олена Сурга