Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Теплі зимові читання

 

Матеріал подано без змін

 

Теплі зимові читання

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

В рамках Національного тижня читання до Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради завітали читачі-учні 2-А класу ОЗО «Баришівський ліцей» Баришівської селищної ради разом з класоводом Іриною Шмеригою. Працівники бібліотеки запросили їх до літературної кав’ярні «Теплі зимові читання».

Завідуюча бібліотекою Ольга Биба акцентувала свою увагу, що цього року Національний тиждень читання проходить під гаслом – «Бути своїми» - що означає зв'язок між поколінням, літераторами й читачами. 

Мета тижня читання: «залучити українців до читання, купівлі та дарування книжок, відвідування бібліотек, підтримувати видавництва, книгарні та бібліотеки».

Далі діти взяли участь у «Казковому КВК». Змагалися дві команди: «Колосок» і «Колобок», де всі учасники показали свої знання, ерудицію та навіть акторські вміння. Перемогла дружба. 

Юлія Гранько, провідний бібліотекар ознайомила присутніх з літературними новинками «Книжкова заметіль». Новинками «смакували» в ігровому кемпінгу, що було надзвичайно цікаво і незвично.

Хочеться, щоб читання стало повсякденною звичкою кожного українця. 

Шануйте, бережіть, любіть книжки! І тоді весь розум, мудрість і людська доброта переходитимуть до вас через книги.

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко