Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Зустріч з родинами загиблих захисників України

 

Матеріал подано без змін

 

Зустріч з родинами загиблих захисників України

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

6 грудня 2023 року в читальній залі Баришівської центральної бібліотеки для дорослих Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради проведено зустріч з родичами загиблих захисників України, наших земляків «У всьому винна та війна, що сина вже немає». Зустріч відбулася завдяки Любові Усик, яка очолює ГО «Центр допомоги учасникам АТО/ ООС»

Директор Баришівської ЦБС Галина Пацаловська та заступник директора Олена Бойко розповіли про «Книгу пам’яті Київської області», присвячену воїнам, які загинули під час АТО/ООС на сході України у 2015 році» та біобібліографічні довідки про загиблих воїнів-баришівчан з серії «Герої не вмирають», що видані в Баришівській центральній бібліотеці для дорослих. Батьки, матері,  сестри, брати, дружини втратили своїх найдорожчих людей у боротьбі за незалежність України. Війна принесла багато страждань, і у колі людей, які добре розуміють одне одного, кожен пригадав життєву історію свого захисника України, про почуття і відповідальність, якими керувались рідні, коли йшли воювати, про їхні героїчні вчинки.

Присутні познайомилися з художньою літературою про війну, що представлена на викладці «На захисті рідної землі».

Велика подяка рідним і близьким тих, хто віддав життя за Україну! Розуміємо ваше горе і біль, дякуємо вам за ваших Героїв!

Зав.  методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко