Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Національний тиждень читання стартував - з досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області

 

Матеріал подано без змін

 

Національний тиждень читання стартував

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

У Баришівській бібліотеці для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради цьогорічного грудня творяться справжні дива. Тут починають відбуваються різноманітні новорічні заходи, лунатимуть новорічні мелодії та радісний сміх. До послуг відвідувачів – відкрилась етно-локація «Дивосвіт зимових свят», де можна зробити святкові світлини. 

4 грудня 2023 року стартував Національний Тиждень читання і бібліотека з радістю запрошує маленьких читайликів до ігрового кемпінгу, де можна погратися, почитати цікаві книжки у незвичайній атмосфері та переглянути літературу з тематичної виставки «Зимова круговерть».

Надзвичайно приємно бачити дитячі оченята, наповнені цікавістю, теплом, світлом, щастям і добром! І вдвічі приємніше, коли та радість і посмішки викликані відвідуванням БІБЛІОТЕКИ!

Дуже важливо змалечку прищеплювати любов до книги, виховувати дбайливе ставлення до книжкових скарбів, доносити до малечі, що книга – надійний друг і порадник на все життя.

Зав. Баришівською бібліотекою для дітей

Ольга Биба