Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День Збройних сил України у бібліотеці - з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

 

Матеріал подано без змін

 

День Збройних сил України у бібліотеці

(з досвіду роботи  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

6 грудня  - для всіх українців один з найважливіших днів. Діти радіють подарункам від Святого Миколая і разом з дорослими славлять Збройні Сили України, дякують кожному українському воїну.  Саме завдяки їхній мужності та самопожертві ми  можемо святкувати День Святого Миколая та радіти подарункам.

У цей святковий для всіх день читачі та гості КЗ «Публічна бібліотека» отримали прекрасний подарунок – святковий концерт від аматорського ансамблю «Вишнівчанка», яким керує Людмила Мельник . 

Пісня завжди була для українців святим оберегом. І в часи, коли треба захищати рідну землю, і коли люди кохають одне одного, коли дітки народжуються… Для кожного стану, кожного моменту життєвого є своя пісня – патріотична, героїчна, лірична.

Концерт проходив під гаслом «Українській армії слава і хвала…» - це подяка нашим воїнам за можливість жити та радіти святам.

У виконанні ансамблю звучали пісні: «Боже, почуй мене» на слова Тетяни Домашенко, «Україно, моя золота» на слова Людмили Осипенко, багато ліричних та жартівливих пісень. Усі разом співали колядки Миколаю. А завершився концерт чудовою піснею на слова Вадима Крищенка і музику Павла Дворського - «Українській армії слава і хвала»!

 

Українській армії слава і хвала

Що не побоялася хижого орла

Бо зігріта мужністю пращурів-бійців

Славою, відвагою січових стрільців

Українські оборонці наша сила й плоть

З нами люди всьго світу з нами сам господь

Воїни ідуть відважно крізь вогонь і грім

Щоб принести перемогу в український дім...

 

Оксана Бабич, бібліотекар І категорії відділу обслуговування читачів

 КЗ «Публічна бібліотека»  Вишневої міської ради, Бучанського району Київської обл.