Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Свято очікування справжнього дива - з досвіду роботи КЗ БМР Білоцерківської ЦБС ім. П.Красножона

 

Матеріал подано без змін

 

 

Свято очікування справжнього дива 

(З досвіду роботи КЗ БМР Білоцерківської ЦБС ім. П.Красножона)

 

Якби хто запитав, який із наших дитячих спогадів найдорожчий, найзворушливіший, ми б відповіли, не вагаючись – спогад про ніч, коли з’являється Святий Миколай. Адже це свято сповнене добротою, теплом, любов’ю, очікуванням справжнього дива. Це одна з найрадісніших та найочікуваніших подій, яка приходить на нашу благодатну землю перед Різдвяно-новорічними святами. Кожна дитина вірить у дива та з нетерпінням очікує під подушкою омріяні подарунки.

Напередодні величного свята в бібліотеці-філії №1 для дітей Комунального закладу Білоцерківської міської ради Білоцерківська централізована бібліотечна система імені Петра Красножона діти загиблих Героїв-білоцерківців разом з мамами переглянули чудове театральне дійство – виставу «Антипкова досада» від зразкового художнього колективу «Театр ляльок «Фантазія»» Центру позашкільної освіти та професійного самовизначення «Соняшник».

Ото вже потішили виступом юні актори, продемонструвавши свої таланти та майстерність! Звеселив дітлахів Чортик Антипко, який так і волів усе зіпсувати, адже не любить це свято та ненавидить, коли люди прославляють Святого Миколая. Та Янгол не допустив цього, адже всі дітлахи протягом року були дуже чемними, вихованими, старанними, робили багато-багато добрих справ, тому заслуговують на візит Святого Миколая та подарунки. Щиро раділи діти, коли з’явився в залі Миколай зі святковим привітанням та солодким сюрпризом для кожного.

Діти залюбки долучилися до ігор «Сніжки» та «Це все я!». Було гамірно, весело та надзвичайно цікаво. З неабияким завзяттям мами з дітками взялися до творчої роботи: під час майстер-класу, який люб’язно провела читачка бібліотеки Лілія Прокопенко, з природніх матеріалів виготовляли різдвяну ялинку.Усі залишились втішені результатом своїх старань, адже ялинки вийшли напрочуд яскравими і неймовірно красивими.

Старання працівників книгозбірні створити дітлахам затишну атмосферу родинного свята виправдались. Слова щирої вдячності за фінансову й матеріальну допомогу в проведенні свята шлемо небайдужим білоцерківцям: Тамарі Коломієць, волонтерці Благодійного фонду «Жовто-блакитне серце Перемоги», Олександрі Шишуліній, Маргариті Морозовій, Зої Боярченко. Нехай добрі справи добродійників повернуться їм сторицею!

Тетяна Качанова,

зав. бібліотекою-філією №1 для дітей

КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. П.Красножона

Київська обл.