Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Національний тиждень читання - з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Макарівської селищної ради 2023

 

Матеріал подано без змін

 

Національний тиждень читання

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Макарівської селищної ради)

 

6 грудня в рамках проєкту «Світ об'єднує краса» в дитячій бібліотеці відбулася надзвичайно цікава, майже домашня зустріч за філіжанкою кави «ТВОРЧІ ПОСИДЕНЬКИ В БІБЛІОТЕЦІ» з нагоди відкриття першої виставки «Декоративний розпис» мисткині Ольги Гарбарчук, яка завдяки мистецтву поборола важку хворобу. Наша Макарівщина багата талановитими людьми, які вважають книгу, мистецтво, літературне слово, пісню дуже важливими у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну.

Наші гості, яких об'єднала любов до творчості  розповідали, яке місце в їхньому житті займає книга та читання, співали авторські пісні, декламували свої вірш, і ділилися творчими планами. На зустрічі були присутні і учні Макарівського ліцею № 2: Ковальчук Олександра, Оліярник Марія, Філяєва Вікторія. В їх виконанні прозвучали авторські  поетичні твори, тут і патріотизм, і любов до рідного краю.  Відчувається, що йдуть  вони від серця та душі.

Ця творча зустріч - незабутня, а головне змістовна, смислова, багатознакова. Ми мали можливість спілкуватися з  талановитими, творчими особистостями, насолоджуватися  їх творчістю і цікаво проводити час.

Спілкування з творчими людьми надихає і заряджає позитивними емоціями.

Велика вдячність учасникам свята:

- Володимиру Хоменку, дівчаткам Яні та Соні (студія ''Співанка ''ЦТДЮ ім.Д.Туптала;

- Володимиру Мацибку; 

- Ірині Фокіній - директору Херсонського НВК №8;

- Людмилі Герасименко;

- Ользі Гарбарчук;

- Ніні Барановській;

- Володимиру Вавіло