Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Мандрівка книжковою країною

 

 

Матеріал подано без змін

 

Мандрівка книжковою країною

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

19 липня 2023 року, спекотного літнього дня працівники Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради запросили до книгозбірні відвідувачів Баришівка DLC: цифровий навчальний центр разом з фасилітаторами Світланою та Олександрою на літературний WEEKEND «Письменники нашого краю».

Гостей привітно зустріла завідувач бібліотекою для дітей Ольга Биба, яка ознайомила з «особливими» книгами, які є в бібліотеці. Це книги найменшого та найбільшого формату.

А також у книжковому фонді бібліотеки є книги наших письменників-земляків, адже наш край славиться талановитими людьми. Саме про це розповіла присутнім провідний бібліотекар Юлія Гранько, а ще ознайомила з книжковою викладкою «Літературна Баришівщина».

Цікаво дітям було послухати твори Валентина Богаєвського «Відлуння війни» зі збірки «Солов`ї в калині», «Казка про соняшник» зі збірки «Казки та оповідання» та вірш Федора Тишка «Кіт і рибка» зі збірки «Паростки».

Весело, цікаво, пізнавально провели час наші відвідувачі в бібліотеці із книгами.

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко