Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«У світі чарівної книги» - екскурсія до бібліотеки

 

 

Матеріал подано без змін

 

«У світі чарівної книги» - екскурсія до бібліотеки

(З досвіду роботи бібліотеки с. Новосілки Чабанівської ТГ Фастівського району Київської області)

 

Сучасний бібліотечний простір – це не тільки простір для книги та інших носіїв інформації, скільки простір для користувача, його думок, душі, творчості. В цьому змогли переконатися вихованці комунального закладу "Новосілківський ЗДО "Яблучко". Другі молодші групи "Соняшник" та "Бджілка" разом зі своїми вихователями Шидловська Наталія Володимирівна та Каланчагова Оксана Миколаївна завітали сьогодні на гостини до бібліотеки, щоб поринути у цікавий книжковий світ. Але перше, що вони побачили - це чудові малюнки Наталочки Гаврилової (в бібліотеці діє її персональна виставка "Яскраві барви дитинства" ). Завідувачка бібліотеки познайомила діток з творчими роботами маленької художниці та зачитала вірші, які написала до малюнків своєї доні мама - поетеса Світлана Суниця.

Але, все ж таки, головне місце в бібліотеці посідає її величність КНИГА. Тому й говорили далі про бережне ставлення до книги, познайомилися з великим різнобарв'ям українських народних казок, весело й цікаво відгадували загадки.

Вражень у маленьких читайликів, які вперше завітали до бібліотеки села Новосілки було багато. А, завідувачка бібліотеки Олена Василівна запросила діток приходити разом з батьками до бібліотеки , де на них завжди чекатимуть цікаві книги.

 

Олена Сурга

завідувачка бібліотеки с. Новосілки Чабанівської ТГ

                                                                                                                                                           Фастівського району

Київської області