Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліопікнік «Ми будуємо державу»

 

Матеріал подано без змін

 

Бібліопікнік «Ми будуємо державу»

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

Кожна держава має свою конституцію і вважає її найціннішим документом. Конституція – це гордість країни, а день її прийняття вважається великим святом. 

28 червня 2023 року  працівники Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради провели бібліопікнік «Ми будуємо державу». Захід проходив у центральному сквері, де було багато діток з матусями. На бібліопікнік також завітали діти, які відвідують «Освітній простір» на базі  Баришівського КМЦ  разом з фасилітаторами Світланою та Олександрою. Серед дітей  була іменинниця, яку працівники бібліотеки привітали і побажали здійснення всіх бажань.

Завідувачка Баришівської бібліотеки для дітей Ольга Биба, провела для  дітей пізнавально-правову вікторину: «Знаємо, вивчаємо Конституцію України», а провідний бібліотекар, Юлія Гранько -- майстер клас по виготовленню дитячих саморобок з паперу.

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко