Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Творча зустріч з поетесою Тетяною Домашенко

 

Матеріал подано без змін

 

Творча зустріч з поетесою Тетяною Домашенко

(З досвіду роботи бібліотеки села Новосілки Чабанівської ТГ Фастівського району Київської області)

 

У  рамках святкування Дня Конституції України в бібліотеці села Новосілки відбулася творча зустріч з поетесою, громадсько- політичною діячкою, засновницею і директоркою видавництва "Духовна Вісь" - Тетяною Домашенко.

Саме ця жінка першою назвала полеглих Героїв Революції Гідності «Небесною сотнею» у своєму вірші.

На творчій зустрічі пані Тетяна презентувала нову збірку поезій  "Я - Україна" .

Поетична збірка  “Я – Україна!” – це вибране із попередніх видань. Вірші присвячені українському народові і його споконвічній боротьбі за Волю, за право жити в суверенній Незалежній  державі. Третій розділ цієї збірки “Калинова Голгофа” – це біль сьогодення, Хресна дорога, яку проходить наш незламний народ крізь терня війни.Зворушливо й проникливо поетеса читала вірші зі збірок, які побачили світ у різні роки, ділилася спогадами.

Душевності та ліричності дійству надали музичні композиції, що прозвучали у виконанні художнього колективу "Вишнівчанка" під керівництвом Людмили Мельник. Багато поезій Тетяни Домашенко  покладені на музику, яку написала, семе,  Людмила Мельник.

Незабутньою залишиться в пам’яті учасників заходу сьогоднішня зустріч в бібліотеці.   Щиро  дякуємо  пані Тетяні та художньому колективу "Вишнівчанка" за свято,   яке подарували усім присутнім та бажаємо: натхнення, наснаги, здоров'я і найшвидшої Перемоги!!!.

Олена Сургаз

завідувачка бібліотеки села Новосілки Чабанівської ТГ,

  Фастівського району, Київської області