Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

#СОНЯШНИКГАВРИЛИШИНА - з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Макарівської селищної ради

 

Матеріал подано без змін

 

#СОНЯШНИКГАВРИЛИШИНА

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Макарівської селищної ради)

 

Ми мали честь долучитися до #марафон_відповідальності від Фонду Богдана Гаврилишина, посадили  разом з чиитачами, учнями 6-Б класу Макаріаського ліцею №1 зернята соняшнику  біля нашої частково зруйнованої бібліотеки для дітей.

Ось маємо  перші сходи наших соняхів, і поки вони ростуть  - ми  вчимося, працюємо, стараємось бути корисними своїй громаді.

Такий марафон є заохоченням до особистої відповідальності кожного з нас. Для нас відповідальність - не чекати змін, що хтось прийде і  нам все зробить, не стояти осторонь. А самим  рухатися вперед, вимагати дій і результату насамперед від себе.  Наше містечко - фортеця незламного духу вистояло у війні, зараз піднімається  з руїн, відбудовується, люди повернулися до своїх рідних місць. МАКАРІВСЬКА громада має стати сильною та успішною.

І вона стане такою, тільки коли ми, кожен на своєму місці, усвідомимо відповідальність за зміни. За якісні ремонти  бібліотек, за розвиток дітей, за те, щоб людям тут, вдома, жилося добре, щоб не треба було шукати кращої долі в інших країнах.

#МАРАФОНВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

#СОНЯШНИКГАВРИЛИШИНА

#ВІДПОВІДАЛЬНІБІБЛІОТЕКИ