Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Творча майстерня «Кожен день з тобою свято! Ти – найкращий в світі тато!» відбулася в бібліотеці №1 для дітей

 

Матеріал подано без змін

 

Творча майстерня «Кожен день з тобою свято! Ти – найкращий в світі тато!» відбулася в бібліотеці №1 для дітей

(З досвіду роботи КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. П.Красножона)

 

Напередодні Дня батька, який з 2019 року в Україні офіційно відзначається у третю неділю червня, у бібліотеці-філії №1 для дітей КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. П.Красножона відбулася творча майстерня «Кожен день з тобою свято! Ти – найкращий в світі тато!». Оскільки діти знають, що найкращий подарунок – той, що зроблений своїми руками, то залюбки «спекли» в паперовій пекарні для своїх татусів тістечка з сюрпризом. А поділилася секретом їх виготовлення художниця викладачка образотворчого мистецтва Білоцерківської школи мистецтв №1 ім. Ю.Павленка Олена Яросевич.

Юні читайлики з неабияким завзяттям взялися до виготовлення листівки-скриньки: вирізали, клеїли, малювали, розфарбовували та викладали на папері щирі слова любові до своїх татусів. 

Допоміг налаштуватися на творчість та додав натхнення музичний сюрприз від юних талантів нашої громади. Чудовий виступ учениць Білоцерківської школи мистецтв №6 дитячих духових оркестрів Влади Юшки та Зоряни Старовіт (викладачі Людмила Рогатюк, Яна Гільова, концертмейстер Олена Тіщенко), солістки Будинку культури с. Піщана Вікторії Геращенко (художній керівник Людмила Шараєвська) подарував чудовий настрій усім учасникам дійства.

Діти охоче розповіли, які талановиті, красиві, мудрі, сильні, розумні та добрі їхні татусі. А ще цього дня говорили про те, що для українців День батька має особливе значення, адже багато українців, ризикуючи власним життям, захищають Україну на передовій заради світлого майбутнього своїх дітей.

Дякуємо управлінню культури і туризму Білоцерківської міської ради за сприяння у проведенні цікавої, позитивної, емоційної творчої майстерні.

Тетяна Качанова, зав. бібліотекою-філією №1 для дітей

КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. П.Красножона, Київська обл.