Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Зустріч з воїнами Збройних Сил України Михайлом Семенченком та Сергієм Щербаком

 

Матеріал поданий без змін

 

Герої завжди поруч

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

Ми вистоїм. Здолаємо катів,

Як маків – цвіт розквітне Україна!

На тих місцях, де йдуть тепер бої,

В земнім поклоні схилиться калина.

Світлана Чабан

16 листопада 2022 року працівники Баришівської центральної бібліотеки для дорослих  Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради  у фойє Баришівського культурно-мистецького центру провели зустріч з  нашими земляками, воїнами Збройних Сил України Михайлом Семенченком та Сергієм Щербаком «Герої завжди поруч». На неї завітали учасники  народного аматорського ансамблю  сучасного бального танцю «Юність» Баришівського КМЦ з керівником Людмилою Гудим, учні  Баришівського ліцею ім. Миколи Зерова з вчителями Валентиною Фокіною, Ларисою Шабат, Андрієм Фокіним та працівники культури громади.

Модератором заходу була директор Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Галина Пацаловська.  Зустріч пройшла в теплій, невимушеній обстановці. З перших вуст  воїнів молодь почула про нелегкі героїчні будні наших земляків на цій проклятій війні. Детально вони розповіли про оборону Баришівки та сіл громади від рашистів та свій військовий шлях в гарячих точках Луганської та Донецької областей. Присутні познайомилися з книжково-ілюстративною виставкою «Воїни світла, воїни добра».

На згадку про зустріч Галина Пацаловська  вручила воїнам  обереги та смаколики.   Висловлюємо щиру безмежну вдячність воїнам ЗСУ за те, що вони боронять нашу рідну Україну від ворога, наближаючи  нашу Перемогу. 

Віримо в ЗСУ! Чекаємо на Перемогу! 

 

Зав. методично-бібліографічним відділом 

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко