Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради провела бібліотечне свято "Світ знань відкриває книга"

 

Матеріал поданий без змін

 

Бібліотечне свято «Світ знань відкриває книга» 

(З досвіду роботи  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

 

#бібліотекапідвідкритимнебом

1 вересня в Україні святкують Перший  дзвоник і День знань. Але цьогоріч розпочнеться він в умовах війни і проходитиме з низкою особливостей з урахуванням воєнного стану. В рамках проекту «Бібліотека під відкритим небом», КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради провела бібліотечне свято "Світ знань відкриває книга". Виставка-презентація книг від Українського інституту книги привернула увагу жителів нашої громади різного віку. Молоді читачі звернули увагу на серію книг «Наука в коміксах», де з гумором та цікавинками розповідається про основні закони та приклади практичного застосування знань з основних шкільних дисциплін.

Родини з дітьми зацікавилися книгами Дари Корній, що відправлять вас у мандрівку по стежках правічного лісу. Ви зможете почути його дихання, подивитися в очі старенькому лісовикові. Перед вами повстане величезний і дуже цікавий шар культурної спадщини давніх українців. 

Маленькі друзі нашої бібліотеки залюбки приймали участь у конкурсах та розповідали про свої перші кроки до країни Знань.

Навчальний рік стартує не дивлячись на умови, в яких це відбувається, тож хочемо бажати: 

Навчатись на відмінно

Бажаєм вам віднині.

Батькам своїм на радість,

На славу Україні!  

КЗ «Публічна бібліотека» дякує всім учасникам за гарний настрій та чудову атмосферу свята. Запрошуємо всіх до бібліотеки.

 

Оксана Бабич,

бібліотекар І категорії відділу обслуговування читачів 

КЗ «Публічна бібліотека»  Вишневої міської ради, 

Бучанського району Київської обл.