Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Творча зустріч з поетесою Оленою Кадюк

 

Матеріал поданий без змін

 

«Незбагненні творчі паралелі»  зустріч з поетесою Оленою Кадюк

(З досвіду роботи  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

 

 

 

Не плач, не горюй і від жалю не рвися,

Якщо ти борець у житті – то борися!

Якщо ти митець- то твори,  не барися!

Якщо ти слабенький і вітру боїшся, 

Подумай – ля чого ти народився?

Олена Кадюк

В рамках чергового засідання розмовного клубу «Ми разом» відбулася творча зустріч з поетесою, вишнівчанкою, лауреатом Вишнівської міської літературно-мистецької премії ім. В. Бабича у номінації «Література» Оленою Кадюк - «Незбагненні творчі паралелі»

КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської вже стала традиційним місцем для зібрань творчих, інтелігентних людей, тих, хто вміє відчувати душею красу художнього слова. От і сьогодні, пані Олена подарувала присутнім  подорож по  звивистих шляхах своєї душі. На них – злети і падіння, сум і радість, страждання і любов. Адже пише вона про найважливіші життєві цінності - добро, дружбу, любов. Дарує оточуючим тепло серця, добрий настрій, доносить своєю поезією до нас красу і велич рідного краю, віру в нашу перемогу. 

Бібліотекар І категорії відділу обслуговування читачів Ніна Івасенко презентувала присутнім поетичні збірки  нашої гості. Звучали пісні написані на слова пані Олени. Поетеса провела паралелі між етапами своєї творчості та подіями в наші й країні . Щиро дякую пані Олені , за ті чудові хвилини позитиву та насолоди, які вона подарувала всім присутнім.

Оксана Бабич,

бібліотекар І категорії відділу обслуговування

читачів  КЗ «Публічна бібліотека»  Вишневої

міської ради, Бучанського району Київської обл.