Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Пізнаємо таємниці з книжкової полиці

 

Матеріал поданий без змін

 

Завітай в бібліотеку, що від тебе недалеко

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

Бібліотека для дітей – це в першу чергу територія казки, дива, несподіваних цікавих зустрічей, де можна не тільки читати книги, а й   корисно провести своє дозвілля.  

25 січня  2022 року  учні 4-Б класу Баришівської ЗОШ І-ІІІ ст.. ім.. М.Зерова, класний керівник Аліна Ткач завітали на бібліовізит «Пізнаємо таємниці з книжкової полиці» до Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради  . 

Працівники бібліотеки підготували цікаву розповідь про книги, про свою книгозбірню, нагадали дітям правила користування бібліотекою . Відвідувачі мали змогу ознайомитись з новими надходженнями і сучасними  цікавими виданнями, що є в бібліотеці. Відбулось живе спілкування дітей з книгою; бібліотекарів з своїми юними користувачами. 

Провідний бібліограф Оксана Вовк  розповіла присутнім про довідковий апарат бібліотеки: словники, довідники, енциклопедії. Діти з цікавістю переглянули нові примірники сучасних довідкових видань для дітей, ознайомила з каталогами і картотеками та розповіла, як ними користуватися. 

Провідний бібліотекар Лариса Германчук провела дітей по читальному залу бібліотеки, ознайомила з його функціями і правилами користування. 

До послуг користувачів також є Інтернет та безкоштовний Wi-Fi.  

По закінченню розповіді, діти задали запитання бібліотекарям, що виникли в процесі спілкування і взяли книги додому .

 

Ольга БИБА,

зав. бібліотекою для дітей

Баришіівської ЦБС

відділу культури та туризму

Баришівської селищної ради