Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Зелена неділя квітує чар-зіллям» - з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

 Матеріал поданий без змін

«Зелена неділя квітує чар-зіллям»

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

Сьогодні, на літній терасі «Бібліотека під відкритим небом» у сквері Героїв Небесної Сотні  відбулося свято «Зелена неділя квітує чар-зіллям», в ході якого було презентовано книги від Українського інституту книги «Українська міфологія: фольклор, казки, звичаї, обряди», які отримала КЗ «Публічна бібліотека» в рамках державної Програми поповнення бібліотечних фондів. Учасники свята мали змогу ознайомитись з книжковими новинками, представленими на виставці від бібліотеки та  ознайомитися з традиціями, віруваннями, кухнею наших предків. 

 Дітвора грала - у казкову карусель, розгадуючи загадки та завдання, які підготували для них бібліотека. Увагу мешканців нашої територіальної громади привернули дуже яскраві, книги, альбоми, що знаходяться в фондах КЗ «Публічна бібліотека». Святкова програма зацікавили як молодь, так і дітей з батьками! Відвідувачі отримали задоволення від змістовного дозвілля, цікаву інформацію та подарунки. 

КЗ «Публічна бібліотека» дякує всім учасникам презентації за інтерес до книжкових новинок та проведеної акції «Бібліотека під відкритим небом»!