Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотекарі бібліотеки-філіалу №1 с. Обуховичі Іванківської ЦБС, провели урок «Безпека на дорозі» для читачів-учнів місцевої школи.

 

«Безпека на дорозі»

(з досвіду роботи бібліотеки-філіалу №1 с.Обуховичі Іванківської РЦБС Київської області)

 

Всі люди протягом свого життя є пішоходами і пасажирами різного транспорту. Вони є учасниками дорожнього руху. Проблема безпеки на дорогах сьогодні надзвичайно актуальна. За останні роки постійно збільшується число жертв дорожньо-транспортних подій. Практично у всіх країнах світу ця проблема стала однією з найважливіших.

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху Ольга Осипенко та Олена Шумак, бібліотекарі  бібліотеки-філіалу №1 с. Обуховичі Іванківської ЦБС, провели урок «Безпека на дорозі» для читачів-учнів місцевої школи. Головною метою уроку було дати поняття дітям про те, що безпечний шлях – це найкращий шлях до школи, розвивати навички свідомого користування Правилами дорожнього руху та виховати у дітей бажання бути уважними на вулицях і дорогах. Діти переглянули цікавий пізнавальний мультфільм про правила дорожнього руху, відповідали на запитання вікторини.

Ольга Осипенко ознайомила дітей з книжками, в яких розповідається про правила поведінки на дорозі.

 

Олена Шумак,

зав. бібліотеки-філіалу №1 

с. Обуховичі Іванківської РЦБС

Київської області