Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книжково-ілюстрована виставка до Дня пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

 

«За Україну, за її долю!»

(З досвіду роботи КЗ БРР«Броварська РЦБС» Київської області)

 

Для широкого кола користувачів 29 серпня 2019 року в Центральній районній бібліотеці КЗ БРР «Броварська РЦБС» було представлено книжково-ілюстративну виставку «За Україну, за її долю!» (до Дня пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України).

Цього дня працівники бібліотеки вшанували пам'ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність України, які боронили нас та майбутнє наших дітей.

Гості бібліоте6ки мали змогу познайомитися з художньою та документальною літературою: Положій Є. «Іловайськ», «Героям слава!», Бондаренко С. «Письменники про україно-російську війну», «Добровольчі батальйони» та з багатьма іншими виданнями у відповідності до теми дня.

Також читачів ознайомлено з виставкою-інсталяцією «Воїни Світла і Добра», яка триває протягом року. На ній виставлені світлини загиблих воїнів-героїв нашого Броварського краю та чудові дитячі малюнки, які підтримують, допомагають морально триматися в скрутні години та бажають захисникам - «Повертайтеся живими!».

Запрошуємо усіх до нашого книжкового храму!

 

Тетяна Бабіч

бібліотекар І-ї категорії відділу обслуговування

ЦРБ КЗ БРР «Броварська РЦБС» Київської області.