Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День молоді в селі Запрудка Іванківського району.

 

Матеріал поданий без змін

 

Молодь і бібліотека! 

 

(З досвіду роботи сільської бібліотеки Іванківської РЦБС)

 

Цьогорічний День молоді в селі Запрудка Іванківського району був справді молодіжним. В епіцентрі святкування – на « Плаву». що по вул. Скорохода – були представлені розваги на будь-який смак. Для наймолодших діток була розважальна програма від ТОВ «ЮАЮ». Всім присутнім діткам роздавали безкоштовно солодкі смаколики з сюрпризом, також для них стояв батут. Сільський бібліотекар Олена Приходько разом з дітьми та юнацтвом провели святковий концерт з піснями, гумором, веселими сценками, коломийками та конкурсами. Також на святі експонувалась роботи місцевої юної майстрині Оксани Сидоренко. Вона є головою гуртка «Сім’я», що діє при бібліотеці та частенько проводить майстер класи для відвідувачів.

Після закінчення концерту всіх присутніх частували ухою, лавашом та шашличком! Вдосталь всі натанцювалися на святковій дискотеці від Юрія Тимощука і Андріани. Відсвяткували на славу завдяки не байдужим людям, ми вдячні за матеріальну допомогу депутату Олександру Івановичу Леляку та голові Іванківської селищної ради Поліщуку Олександру Михайловичу та місцевому магазину родини Малашенків. За організаційну допомогу вдячні Евгенію Худотепловому, Руслану Дем’яненко, Лілії Крупич за смачну уху та багатьом іншим, всіх не перерахуєш!

Дякую також виступаючим дітям: Олексію Мельниченко, Вікторії Купрієнко, Юлії Тегзі, Вадиму Кащенко, Ксенії Худотеплій та Отцю Володимиру Ковальському з с.Сукачі. Допомога від людей відчувається і приємних слів за свято почули дуже багато, значить працюєм з дітьми не даремно і свято вдалося на славу!

Олена Приходько,

бібліотекар с. Запрудка 

Іванківської РЦБС