Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

6 лютого 2019 року в Києво-Святошинській центральній районній бібліотеці для дорослих відбувся семінар

 

«Формування духовного світу підростаючого покоління на основі християнських цінностей»

(З досвіду роботи Києво-Святошинської РЦБС Київської області)

6 лютого 2019 року в Києво-Святошинській центральній районній бібліотеці для дорослих відбувся семінар на тему «Формування духовного світу підростаючого покоління на основі християнських цінностей».

Відкрила семінар директор Києво-Святошинської районної ЦБС Гулєвата Н.В. Вона проаналізувала роботу бібліотек-філій РЦБС за 2018 рік.

Завідуюча методично-бібліографічним відділом РЦБС Маринч Г.В. зосередила увагу бібліотечних працівників на важливості формування духовної культури підростаючого покоління, шляхом проведення масових заходів, які не тільки дають певне коло знань дітям у духовній сфері, а й активно залучають їх до духовних скарбів нашого народу.

Запрошений на семінар священик ПЦУ отець Дмитро м. Вишневе, наголосив, що про духовний світ людини необхідно турбуватися ще змалку, бо саме тоді відбувається формування вищих морально-естетичних канонів та ідеалів.

Завідуюча районною бібліотекою для дітей Брензей Г.О. акцентувала увагу присутніх на тому,що бібліотека забезпечує дітей інформацією, знаннями та підтримує їх у пошуку мудрості. Ганна Олександрівна ознайомила з формами масових заходів, які варто використовувати в роботі.

Учасники семінару мали можливість ознайомитися з книжковою виставкою «Духовна культура українського народу».

Про облік та збереження документальних фондів бібліотек розповіла завідуюча відділом комплектування і обробки літератури Сербін Л.О.