Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Світ наших захоплень

 Світ наших захоплень

(З досвіду роботи Баришівської РЦБС Київської області)

 

Дені Дідро говорив «Здійснюйте добро, поки ви існуєте»Дарування книг у бібліотеку — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення  книжкового фонду. Дарувати  книги у бібліотеку — це  безкорисна справа, щедрість та добра воля дарувальника.

Працівники Баришівської районної бібліотеки для дітей щиро вдячні жительці Баришівки Дарині Олександрівні Левченко,  яка в шкільні роки була активною читачкою нашої бібліотеки, за щедрий подарунок. Завдяки їй фонд нашої книгозбірні поповнився цілою колекцією  книг по образотворчому мистецтву. Зокрема: майстер-класи пастеллю, школа акварелі, курси живопису, самовчитель по малюванню, натюрморти з фруктами та овочами, посібники з методики малювання крейдою та кольоровими олівцями, реалістичні малюнки тварин та багато інших корисних книг.

Ці видання є справжнім скарбом для читачів-дітей шкільного віку. І тому 14 серпня в нашій бібліотеці була відкрита  книжкова виставка-експозиція «Шлях до прекрасного», на якій діти та їх батьки мали змогу ознайомитися та переглянути ці надзвичайно яскраві і красиві книги.

Колектив нашої бібліотеки  впевнений, що подаровані Вами книги знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними.

 

О. Биба,

завідуюча Баришівською районною бібліотекою для дітей

Київської області