Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Виявлення кризових станів у населення та перша психологічна допомога

У Київській обласній бібліотеці для дітей відбувся надзвичайно важливий тренінг з метою підтримки нашої громади! За підтримки Департаменту культури та туризму Київської обласної військової адміністрації ми змогли провести черговий тренінг на тему: "Виявлення кризових станів у населення та перша психологічна допомога".

Цей захід був спрямований на осіб, які працюють у сфері обслуговування населення та надання послуг на базах закладів культури. Ми віримо, що розуміння психологічних потреб громади є ключовим аспектом нашої роботи.

Даний тренінг проводиться у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?", ініційованої Оленою Зеленською, та з підтримкою Міністерства культури та інформаційної політики України та Державного агенства України з питань мистецтв та мистецької освіти в партнерстві з Товариством Червоний Хрест України.

Ми горді, що можемо приймати участь у цій ініціативі та сприяти психологічному благополуччю наших співгромадян. Разом ми зробимо більше для нашого суспільства!