Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Фонди Київської обласної бібліотеки для дітей» поповнилися книгами краєзнавчої тематики

До уваги читачів!

Фонди КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» поповнилися книгами краєзнавчої тематики.

Літературне сузір’я. Твори письменників Святошинського краю / [упоряд. Л. М. Литвин]. – Київ : Молодь, 2006. – 630 с.

Дане видання об’єднало твори поетів та прозаїків, чий життєвий та творчий шлях пов’язані з Києво-Святошинським районом. Гортаючи сторінки книги, читач познайомиться з прекрасними ліричними, прозовими, публіцистичними творами, творами сповненими гумору та гострої сатири. Видання доповнене інформаційним матеріалом про життєвий і творчий шлях письменників, творчість яких представлена на сторінках збірника. Книга адресована краєзнавцям, дослідникам, літературознавцям, вчителям, студентам, учням, всім, хто любить та шанує літературне слово.

Колектив Київської обласної бібліотеки для дітей дякує шкільним бібліотекарям Києво-Святошинського району, учасникам Методичного дня, який пройшов 05.10.2017 р. за темою «Спеціалізовані бібліотеки для дітей та шкільні бібліотеки: соціальне партнерство» за подаровану книгу.

Стрілько-Тютюн В. Янголи України / В. Стрілько-Тютюн. – Дніпро : ВКК «БАЛАНС-КЛУБ», 2017. – 325 с.

Історико-документальне видання присвячене 100-річчю створення Бориспільської «Просвіти» та революційним подіям 1917-1921 років. Автор книги на основі архівних документів та історичних фактів дослідила трагічні долі членів української патріотичної організації. Книга адресована освітянам, студентській молоді, учням, всім, хто любить Україну, вивчає та досліджує її минуле.

Колектив Київської обласної бібліотеки для дітей дякує директору Бориспільської МЦБС за подаровану книгу.

Видання, представлені в анонсі, зайняли своє достойне місце на літературній карті Київської області та у краєзнавчому фонді Київської обласної бібліотеки для дітей.